Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.

Debetilix


 

Debetilix syntyi kolmen Laurean ammattikorkeakoulun opiskelijan voimin. Toimintamme alkoi vuonna 2013, kun osallistuimme Nuori yrittäjyys -opintoprojektiin ja kilpailuun.

 

Tarjoamme pienyrittäjille ajankohtaista liiketalouden osaamista yrittäjän ehdoilla. Pääpalvelumme on kirjanpito- ja tilinpäätöspalvelut. 

Muutimme, uusi osoitteemme on Högberginhaara 11, 04360 Tuusula

Julkaistu 08.10.2015

Debetilix ja Tilitoimisto Asterix Oy muuttivat Jusslan teollisuusalueelle, Stockan logistiikkakeskuksen naapuriin. Kanssamme samoihin tiloihin muuttivat kaksi muuta tilitoimistoalan yrittäjää, yhdessä ratkaisemme visaisimmatkin pähkinät.

Lue lisää »

Debetilix -> Tilitoimisto Asterix Oy

Julkaistu 27.05.2015

Debetilixin toiminta siirretään tämän vuoden aikana tätä tarkoitusta varten perustetulle osakeyhtiölle.

Vastuuhenkilönä jatkaa Marianne Kalske ja jatkavavan yhtiön nimi on Tilitoimisto Asterix Oy.

Siirtymä toteutetaan vaiheittain ja Debetilix pidetään toistaiseksi voimassa omana yhtiönään.

Lue lisää »

Debetilix avasi toimiston Keravalle 5.1.2015

Julkaistu 05.01.2015

Avasimme toimiston Keravalle vanhaan vetoketjutehtaaseen, Ketjutie 3.

Debetilix on mukana Hukka-ajo 2014 -tapahtumassa

Julkaistu 13.06.2014

Luento-ohjelman löydätte hinnaston alta. (poistettu elokuussa 2014, mikäli olit mukana ja jäit ilman, pyydä sähköpostitse)

Lue lisää »

Kampanjatarjous taksialan yrittäjille 31.7.2014 saakka

Julkaistu 27.05.2014

Tarjouksen löydät hinnastosta

Lue lisää »

Toimintamme jatkuu Debetilix nimellä NY-kilpailun jälkeen

Julkaistu 11.05.2014

Nuori yrittäjyys -kilpailu huipentui Vanhalla ylioppilastalolla pidetyssä finaalissa. Suomea edustamaan lähtee korkea-asteen NY-yritys: Blokut NY, hienolla blogi-ideallaan. Parhaasta yritysesittelystä palkittiin Näyttämö NY ja Hyundain Brilliant Young Entrepreneur rahapalkinnon voitti MOBILE.QUEUE YE. Heidän loistava ideansa on tarjota mobiilisovellusta, jonka avulla asiakaspalvelujonoissa asiakkaat voivat seurata jonotustilannetta kännykällään. Onnittelut voittajille!

 

Päivä Vanhalla ylioppilas talolla sujui hienosti ja saimme tapahtuman kautta uusia yhteistyökumppaneita. Tästä eteenpäin toimintamme jatkuu Y-tunnuksen kautta virallisena yrityksenä. Olemme kiitollisia kuluneesta vuodesta. Haluamme kiittää Laurea Keravan opettajia tuesta ja kannustuksesta. Erityisen kiitoksen haluamme esittää opettajallemme Anu Lindströmille, koulumme kehityspäällikölle, joka on kirjanpidon ja verotuksen rautainen ammattilainen. Opimme vuoden aikana enemmän sekä syvällisemmin verotukseen, kirjanpitoon ja yritystoimintaan liittyviä asioita kuin osasimme koskaan kuvitella. Kilpailu oli hieno ja opettava kokemus, jonka kautta kehityimme alamme ammattilaisiksi. 

  

Lue lisää »

Osallistumme Nuori yrittäjyys finaaliin 8.5.2014

Julkaistu 09.04.2014

NY Start Up - finaali on päivän mittainen yrittäjyyskilpailu ammattikorkeakoulutason opiskelijoiden kesken.

Olemme mukana Vanhalla ylioppilastalolla. Esittelemme yritystoimintaamme ja kuluneen liiketoimintavuoden toimintaa. Tilaisuus on yleisölle avoin. Tervetuloa Helsingin keskustaan yritystorille klo 13. alkaen.

 

Lisätietoja Nuori yrittäjyys ohjelmasta: http://nuoriyrittajyys.fi/